Kinderzitje voor jouw kind

Levertijd: 5-7 werkdagen

Just Sit is een extra zitje dat je eenvoudig op jouw kinderwagen kunt plaatsen. Het frame monteer je op de duwstang. In het zitje zit jouw kind hoog en veilig. Hij kan meekijken, meepraten en kan niet zomaar weglopen. Het instappen in een bus of tram, stoepjes, het is geen enkel probleem, je vervoert met gemak een extra kind op je kinderwagen. Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar en maximaal 15 kg.

| Sanne 26-02-2021 13:57

Zo blij met het zitje. Zo kan ik mijn gewone kinderwagen blijven gebruiken en mijn beide kindjes meenemen. Zitje is stevig en kinderwagen blijft stabiel genoeg.

| Joyce van den Berg 30-07-2020 11:29

Wij zijn erg tevreden en hopen er lang plezier van te hebben. Echt een uitkomst met een baby en peuter die nog geen lange afstanden kan lopen of staan op een meerijd plankje.
Daarnaast kreeg ik heel snel reactie op mijn vragen en was het stoeltje binnen een week thuis bezorgd, super!

| Renske 17-06-2020 13:04

Heel fijn ding! werkt supermakkelijk en is heel stevig! zeker als je gaat shoppen of wandelen met een kindje dat nog niet zo lang wil of kan lopen. omdat hij makkelijk los te halen is kan je dan ook weer snel je andere kindje zien! alleen slapen in het stoeltje lukt niet echt omdat je kindje redelijk rechtop zit en het hoofdje niet ondersteund is. Na veel gebruik schuiven de stangen nu wel heel makkelijk helemaal los en van de plastic bevestigingsdingen waren de klipjes al snel afgebroken, dat is jammer. Maar hij blijft stevig genoeg als hij goed in elkaar zit dus we gebruiken hem heel vaak. Onderweg krijgen we heel veel reacties van mensen die vragen wat het is en waar het vandaan komt!

| Hayet 08-01-2020 01:27

Fijn en gemakkelijk. Ik kon mijn kinderwagen houden zonder een nieuwe duo wagen aan te schaffen. Goedkoper en praktischer.

| Sarah Kootstra 20-11-2019 12:53

Wat een top uitvinding! Wij hebben een kindje van 1,5 jaar en een baby van 1 maand. We wilden graag onze mooie kinderwagen houden en vonden een duowagen maar onhandig veel ruimte innemen. Een meerijdplankje was ook geen optie omdat hij daar niet op blijft staan. Ons zoontje zit nu mooi hoog en stevig en we kunnen lekker kletsen. Monteren is erg gemakkelijk als je eenmaal doorhebt hoe het moet. Ik krijg alleen maar vragen over het zitje, iedereen vindt het een ideale oplossing! Dit zou echt bekender moeten zijn en ook verkocht moeten worden in winkels! Dikke aanrader!

| Hagedoorn 06-10-2019 15:18

Moet hem nog bestellen naar voeg me af of ze ook in de winkel tekoop zijn

| Saskia 16-09-2019 22:50

Wij zijn heel blij met het zitje! Onze zoon is nu 3 weken en onze dochter is 1,5 jaar. Ze vindt het leuk om te wandelen en wil graag alles zien. Als ze in dit zitje zit, heeft ze een mooi overzicht. Beter dan een meerijdplankje denken wij.
Montage was even zoeken, maar dat kwam omdat we niet door hadden dat je het frame uit kan schuiven.
Hij zit stevig en stabiel op onze kinderwagen.

| Laura 13-06-2019 00:29

Wat een uitkomst!!!!
Perfecte oplossing om op onze easywalker June. Heb verschrikkelijke leuke gesprekken met mijn dochter ( die vindt het geweldig ) en dochter weer met de kleine in de reiswieg.

| Karina 26-03-2019 08:48

Cadeau gegeven aan mijn zusje. Ze heeft nu 2 kleine kindjes. De Justsit is ideaal als je klein woont en toch met 2 kindjes op pad gaat.

| Kirsten 25-03-2019 21:56

Super handig. Met een peuter een een baby echt een uitkomst. Mijn peuter vindt het heerlijk om te kunnen zitten en ik hoef hem in de drukke binnenstad niet steeds in de gaten te houden. Een absolute aanrader!

| Wendy 25-03-2019 18:39

Wat een uitkomst nu met een tweede kindje. Makkelijk in gebruik, klein in de auto. Mijn zoontje vindt het heerlijk om in te zitten en het is een stuk goedkoper dan een nieuwe wagen kopen.

4.65 sterren op basis van 11 beoordelingen