Over ons

Ben jij een ouder met een pasgeboren baby? Misschien heb je ook al een peuter rondlopen. Dan heb jij superkracht nodig om samen met je baby boodschappen te gaan doen! Gehannes met het mandje, nooit genoeg ruimte in je kinderwagen. En dan hebben we het nog niet eens over de deur uitgaan met je baby en peuter of dreumes tegelijk!
 
Tegen deze uitdagingen liepen wij (Remi en Tanja) aan na de geboorte van onze kinderen. En daar hebben we een oplossing voor bedacht. Met Just Sit & Shop maken wij het leven van jonge gezinnen een stuk eenvoudiger!

Just Sit

Just, onze zoon, kon nog niet heel erg goed lopen toen onze 2 meiden geboren werden. Hij was net 2 jaar en kon niet meer mee in de kinderwagen. Vele alternatieven hebben we getest, maar Just weigerde pertinent om te blijven zitten op andere vervoersmiddelen, zoals een meerijdplankje. In de stad was dit met vele stoepjes, tramrails en openbaar vervoer ook geen groot succes. Wat te doen? We hadden een zitje nodig waarbij hij hoog kon zitten en wat op elke kinderwagen past. Remi bedacht toen Just Sit. Daarmee neem je eenvoudig een extra kind of je boodschappen mee. En Just was blij, want nu kon hij ook weer gewoon zitten!

Voor iedereen

Het idee is simpel en praktisch. Je installeert het frame binnen 5 minuten op de duwstang. Daarna plaats je het zitje of het boodschappenmandje in het frame. Je kind zit hoog en veilig. Hij kan meekijken en gaat er niet vandoor. Het zitje is eenvoudig uit te breiden met een boodschappenmand. Geen gedoe meer met je boodschappen in de supermarkt, in Just Shop kun je al je boodschappen kwijt. Met Just Sit & Shop maken wij het leven van jonge gezinnen een stuk eenvoudiger!