Over ons

Wij (Remi en Tanja) zijn ouders van 3 kinderen. Het idee voor het product is uit praktische noodzaak ontstaan. Toen onze meiden geboren werden, was onze zoon Just net 2 jaar. Hij kon nog geen lange afstanden lopen. En nu kon hij ineens niet meer mee in de kinderwagen. Dan heb je een vervoersprobleem. Vele alternatieven hebben we getest, maar Just weigerde pertinent om te blijven zitten op andere vervoersmiddelen, zoals een meerijdplankje. In de stad was dit met vele stoepjes en tramrails en openbaar vervoer ook geen groot succes. Wat te doen? We hadden een zitje nodig waarbij hij hoog kon zitten en wat op elke kinderwagen past. Het idee was geboren, Just Sit werd ontwikkeld. En Just was blij, want hij kon weer gewoon zitten!

Het idee is simpel en praktisch. Je kunt het zitje gebruiken op een kinderwagen. Je kind zit hoog en veilig. Hij kan meekijken en gaat er niet vandoor. En je kunt je oude kinderwagen blijven gebruiken, je hoeft geen nieuwe grotere wagen aan te schaffen. En dat is ook nog eens goed voor je portemonnee.

Het zitje is bovendien uit te breiden met een boodschappenmand. Pas als je kinderen krijgt, besef je dat sommige dagelijkse dingen als boodschappen doen, niet meer zo heel erg handig zijn met een kinderwagen. Je kunt je tas en spullen niet kwijt. Superhandig, als je je boodschappenmand gewoon op de wagen kunt klikken!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »