Just Sit & Shop boodschappenmand en kinderzitje voor op kinderwagen

Levertijd: 5-7 werkdagen

Just Sit & Shop is een uniek product ontwikkeld om het leven van jonge gezinnen eenvoudiger te maken. Het product onderscheidt zich doordat het op meerdere kinderwagenmerken gebruikt kan worden. Het frame met zitje of boodschappenmand monteer je op de duwstang. In het zitje zit jouw kind hoog en veilig. Hij kan meekijken, meepraten en kan niet zomaar weglopen. Het instappen in een bus of tram, stoepjes, het is geen enkel probleem, je vervoert met gemak twee kinderen. Ga je even snel een boodschap doen, wissel het zitje dan voor de boodschappenmand. En dit alles op je bestaande kinderwagen!

 

| chantal 16-01-2024 11:48

Wat een geweldig product. Kan lekker met onze twee dochters op pad.
Moet ik even naar de supermark dan vervang ik het zitje voor het mandje en kan ik zonder bukken en tillen toch mijn dagelijkse boodschappen doen.
Echt een aanrader.

| Martijn van Eck 25-03-2019 21:07

Goede duidelijke communicatie over levering. Product past perfect op onze kinderwagen. Geen gezeur meer van huilende kinderen die niet willen lopen :)

| Marlies 02-02-2019 12:12

Wat een fijne oplossing is de just sit! Op deze manier kan ik gewoon achter de kinderwagen blijven lopen en was het niet nodig om een andere kinderwagen aan te schaffen om met mijn kinderen op stap te kunnen. De levering duurde iets langer dan gepland, maar ik heb dankbaar gebruik kunnen maken van een prototype en zojuist is mijn bestelling netjes afgeleverd (erg blij met het matzwarte frame!). Nogmaals bedankt voor de service. Kunnen wij weer aan de wandel ;)

5 sterren op basis van 3 beoordelingen